GOEDE DOELEN

Er zijn zo veel goede doelen in Nederland, dat je door de bomen het bos niet ziet. Toch zijn er wat mij betreft een aantal die wel een extra bijdrage verdienen. Hieronder geef ik een overzicht van de door mij gesteunde goede doelen in willekeurige volgorde.

Artsen zonder Grenzen

Onze teams van experts werken dag en nacht om mensen in crisissituaties te helpen. Van de chirurg in het veldhospitaal tot aan de fondsenwerver op straat. Medisch, menselijk en kritisch. We bieden medische noodhulp in conflictgebieden, bij natuurrampen en uitbraken van dodelijke ziektes. Als we onrecht zien, zal de wereld het weten. We sluiten niemand uit en laten ons niet tegenhouden. We zijn en blijven onpartijdig, deskundig en doeltreffend. Dat maakt het verschil tussen leven en dood.
www.artsenzondergrenzen.nl

Image

ANDERE INTERESSES

IVN, INSTITUUT VOOR NATUUREDUCATIE

Sinds 2019 ben ik bestuurslid van het IVN, afdeling Eys. IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is.

WANDELEN IN HET HEUVELLAND

Elk seizoen heeft zijn charmes, en in elk seizoen zijn de honderden wandelroutes schitterend! Maar ik geniet wel het meest in het voorjaar.

GRAFISCHE VORMGEVING EN WEBDESIGN

Vanaf 2009 ben ik als grafisch ontwerper ZZP-er met mijn bedrijf Harp Webdesign (voorheen De Diezekant Webdesign).

Slootjesdag 2022
Heuvelland Zuid-Limburg
De Tweeterp
Free Joomla templates by Ltheme