Grafische vormgeving

Wegkruisen Eys voorkantNaast het ontwerpen en maken van websites was ik ook bezig met grafische vormgeving. En dat doe ik nu nog steeds, maar dan wel hobbymatig.

Ik heb in opdracht van het IVN een boekje ontworpen: De weg- en veldkruisen van Eys. Dit boekje werd uitgegeven in het kader van de sterwandeling van het IVN, district Zuid-Limburg en werd gesponsord door de gemeente Gulpen-Wittem.
Het boekje is te koop á € 5,95 bij de kloosterboekwinkel in Wittem of rechtstreeks bij IVN, afdeling Eys: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het boekje kan ook bij mij gekocht c.q. besteld worden.

Tijdens wandelingen door het Heuvelland, zie je vaak kerktorens in de verte. Die torens zijn goede oriëntatiepunten om te bepalen waar je je je op dat moment bevindt. Geïnspireerd door het boekje van de wegkruisen, leek het me een goed idee om een gelijksoorig boekje te maken over de torenspitsen in het Heuvelland. Maar dat zijn er nogal wat hier in het 'Roomse Zuiden'. Daarom heb ik besloten me in beginsel te beperken tot de drie 'Lijn 50 gemeenten': Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals.

Sinds 2008 ben ik (mede-)opmaker van De Tweeterp, een informatiemagazine voor de dorpen Engelen en Bokhoven, gemeente 's-Hertogenbosch. Daarnaast verzorgde ik ook de website van het blad. 
Na onze verhuizing naar Zuid-Limburg in 2017 ben ik gestopt met de full service, maar viel ik wel nog in als dat nodig was. Sinds begin 2020 draai ik weer volledig mee als opmaker voor het blad. En dat met evenveel plezier als alle voorgaande 12 jaren.